Volkswagen Owners Club Forum banner
fine
1-18 of 500 Results
Advanced
  1. Volkswagen Technical Discussions - General
    I have a super clean 1993 VW Cabrio that has a shifter problem. It starts and runs fine engine wise, but it is a manual and only goes into 1st gear. If I shift into 2nd, 3rd, or 4th gear, it goes into 1st gear. It will shift into neutral, but any gear I shift into, all I get is first. Any...
  2. Jetta / Bora MK4 / 1999-2004
    Hi, It shuts off at 180-190. If it's cold out and I keep the manual fan and don't let it get to those temps it runs and drives all day, but won't run or start warm. Needs to cool down at least a few minutes before going again. It has new coolant temp sensor, and manual fan( the other ones...
  3. Ask A Volkswagen TECH - Hosted by Nitroscope8
    Hi there I have a 2011 gti 6 and throttle body clicking won't start fans running continuously if I leave it like 40 min with ignition on and click she Stops and starts up again until she parks over night Vcds won't read engine with this is happening as soon as it starts all is fine plz help...
  4. Beetle Owners Club
    Has anyone else experienced the inablility to unlock your '14 Beetle if more than 10 feet away?!? In the first year, under warranty, I pointed this out to Flow VW. They said the key fob was working just fine. It doesn't work just fine! Lent car to my daughter who asked why she couldn't unlock...
  5. Golf MK5 / 2003-2009
    New to the Forum, hope all is well with you all... 2005 VW Golf GL 2.0 146k+ on it. Had the "Gas Cap" light come on, messed with the cap and the light goes off..ended up replacing the cap(oem), shortly after the gas cap light goes off the check engine light comes on with the P0442 code? Replaced...
  6. Passat Owners Club
    Is anyone else having issues connecting carplay? Mine works....when it wants to. Often says "connection failed" or "phone is lock" Not sure what's happening. The bluetooth connection works fine, although I prefer the carplay option. Please help.
  7. RABBIT OWNERS CLUB
    Barn stored for last 20 or so years. Ran fine when put into storage but bolt from flywheel bolt got loose and has not be repaired. Body is in good shape and little rust. Was going to restore for daughter but never got to it. I found an old pic of it before going into storage. CLOSING...
  8. EOS Owners Club
    Hi all, I recently started having some issue with my 2008 VW EOS - the roof won't go down. When I press the switch the sunroof starts moving, the windows go down and then I get the "system fault" error. If i press it again the sunroof moves all the way back and then I see that error again...
  9. Golf MK4 / 1999-2002
    Anyone have any experience with this? The alarm was armed and would not disarm when the car door was unlocked and the engine started. The alarm would go off and ultimately I had to disconnect the battery to get it to stop. The FOB seems to have no effect now. Put new batteries in it, but not...
  10. Jetta Owners Club
    I inherited a 2008 Jetta. Most all works fine, but the radio display is blank. I can turn it on and listen to the radio (tap on FM), adjust volume via the knob, etc. BUT, the display is completely blank. No text shows at all. I can change channels, etc, but can't see anything else on the...
  11. RABBIT OWNERS CLUB
    Hi , my 07 rabbit has an engine light on and then it sometimes goes off and then it sometime flashes, I smell gas I had plugs replaced as well as the Valvue cover assembly, the car works fine at times and then the light goes. the car sometimes coughs when in third to fourth gear. Im not sure...
  12. VW Rabbit MKV Forum 2006/2007/2008/2009
    I replaced the fuel pump in my 2007 (2.5 gas) about 10,000 miles ago. I did go with an aftermarket version. After several dealership visits and several $$$ to get pressure/filter straight it finally seemed to get sorted. Has been running just fine but the last few weeks I'm starting to get the...
  13. GTI MK7 / 2015 and up
    So I have a 2016 GTI, since I’ve had it I’ve had nothing but problems with the push button start. Every time I take it to the dealer I tell them about the issue and they always say, it works good for us. I’ve taken video of me trying to start and turn off the car, some of these are over a minute...
  14. Golf MK6 / 2009 -2014
    Hi All, Looking for an upgraded or OEM front mount intercooler for the mk6 Golf R. It's a 2010 model and am fine if it's been used, as long as it's in working order and all ok! Thanks. Sent from my Pixel using Tapatalk
  15. General Volkswagen Discussion
    My 1981 truck has been stalling when the engine reaches temp recently. When I try to start it again, the fuel pump doesn't kick in. If I wait 15 or 20 minutes, it will usually start again, but only until the engine reaches temp again. I'm thinking the coil, the warm pressure regulator, or? I...
  16. CC Owners Club
    Hi, for some reason I cannot fine "range" on the display. Help
  17. Golf MK5 / 2003-2009
    So I bought a 2008 6spd Gti a week ago. I knew that it had no boost and I assumed the worst case scenario so I took the turbo off and it turned out the turbo was fine. I noticed before I took the turbo off that the Blow off valve was jbwelded shut and the diverted valve was closed off too. Never...
  18. Golf MK4 / 1999-2002
    Hey all, New to the forum. I have a 2000 Mk4 Golf 2.0 Manmual Transmission. I has started making a clunking noise when accelerating and decellerating and now most of the time. I thought it was a CV Joint and replace to right axle which had a torn boot. The noise and vibration was still there. I...
1-18 of 500 Results
Top