Volkswagen Owners Club Forum banner
issues
1-18 of 500 Results
Advanced
  1. Volkswagen Technical Discussions - General
    I have a super clean 1993 VW Cabrio that has a shifter problem. It starts and runs fine engine wise, but it is a manual and only goes into 1st gear. If I shift into 2nd, 3rd, or 4th gear, it goes into 1st gear. It will shift into neutral, but any gear I shift into, all I get is first. Any...
  2. VW Owner's Club Website & Account Support
    Dear Community Members, Over the past year, there have been updates to your community environment that have introduced challenges in usability and performance. We sincerely apologize if you have been negatively impacted. Efforts to improve the technology, user interface, and site performance...
  3. Volkswagen Tiguan Forum
    Heya, I just joined this forum hoping to find out if my terrible MP3 is normal. I just bought a 2017 Tiguan with 11k miles on it. It looks & drives like a brand new car but after 3 fuel-ups I'm only getting 15.5 MPG. Now, I realize it's how you drive and I am coming from a Fiesta ST that I...
  4. TDI / Diesel Owners Club
    Experiencing exhaust issues and would like to simplify economically, thus looking for used straight down pipe and tuned ECU (hard soldered by Malone or similar) Thanks....
  5. Golf MK7 / 2015 and up
    Hey guys, So I took my Golf in for its 110,000 mile service last week and thankfully no issues to report. I got a new VW Polo courtesy car that was actually not too bad. I made a video on the car if anyone wants to check it out? [/YOUTUBE]
  6. Scirocco Owners Club
    I have an ‘81 Scirocco that doesn’t idle by itself during initial start up (cold). Has anyone have had such issues and what might be the cause? Also my fuel gauge doe not work, how would the sending unit be replaced? thanks
  7. Passat B7 Forums
    Hello everyone. Just purchased a 2012 Passat SEL TDI with 130K. Every possible routine maintenance was performed at a local VW dealership. So no issues. However, I have some issues with programming the phone—I’m using an Android, remote start, changing some of the other owners preset settings...
  8. Passat B7 Forums
    Hey guys so I am having issues with my high beams. When i pull the stalk back to activate it the high beams don't come on and there is no symbol on the dash indicating they are on. I hooked up the multi meter to the high beam pin on the harness and no volts. Any thought on what to try? Sent...
  9. Passat Owners Club
    I have the above car. I have just under 80K miles on it. I drive a bunch, clearly. I've followed all of the maintenance schedules and then some, but have this re-occurring issue with acceleration. Occasionally, out of the blue, the car has a big lag in shift from gear to gear, most prevalent...
  10. TIGUAN OWNERS CLUB
    Hello, I bought a used 2010 Tiguan and I've had a few issues that I'm hoping people can help me with. The stock CD player has "eaten" 5 CD's. its a 6 CD changer and 1 day i noticed that the "CD" button was grayed out (unselecteable). I was wondering if there was a way to force eject the CDs...
  11. RABBIT OWNERS CLUB
    Hello forum. I have recently purchased a 2007 VW rabbit 2.5 I love it. I have wanted one for a while and this one came up for a good deal. No issues when I bought it. After driving for about 2-3 weeks I am getting the error codes 0778 (Steering wheel sensor) and 01316 (Brake control module) I...
  12. Classic VW Beetle / Bug Forum
    We just purchased a 66 Beetle that I believe has been converted from a 6 volt system to a 12 volt (everything is currently 12 volt). Under the hood was a wiring nightmare, most of the fuse block was unhooked and the wire ends were just taped together. After replacing the fuse block and fixing...
  13. Jetta / Bora MK6 / 2011 and up
    The other day my horn on my 2015 Jetta GLI got super weak. It has the OEM horn and is normally very loud but I noticed it is putting out half the normal sound. I am somewhat of new owner of the car and is my first VW so I'm having to learn where things are and what they look like. I'm having a...
  14. TDI / Diesel Owners Club
    Hi, not sure if this is the right place for this... about to travel down to San Diego from sf to buy a 1996 Passat tdi wagon. before I commit to this I wanted to run a couple details past the community. the odometer has a digital readout that reads, but it does not budge. the speedometer...
  15. Passat Owners Club
    Hi, not sure if this is the right place for this... about to travel down to San Diego from sf to buy a 96 Passat tdi wagon. before I commit to this I wanted to run a couple details past the community. the odometer has a digital readout that reads, but it does not budge. the speedometer needle...
  16. Polo Owners Club
    Hello everyone. Have any of you experienced issues with a rattle from your exhaust system. I have a 2019 Polo TSI and there is always a rattle when I take off. What could be causing it? Sent from my SM-A750F using Tapatalk
  17. Passat Owners Club
    Is anyone else having issues connecting carplay? Mine works....when it wants to. Often says "connection failed" or "phone is lock" Not sure what's happening. The bluetooth connection works fine, although I prefer the carplay option. Please help.
  18. Phaeton Owners Club
    Hi there I've recently bought a phaeton 3.2 off a friend who had starting issues. I've managed to find 2 broken wires from the kessy which I've sorted out. It turns over but will not start. After further investigation I've discovered the but pressing the 167 relay in and holding it it will start...
1-18 of 500 Results
Top