Volkswagen Owners Club Forum banner

works

  1. Golf Owners Club
    Hi can anyone help I have a mk4 golf 2002 1.9 and the horn will not work. Taken it off and tested it and it works. Checked and changed the fuse. The air bag had blown I have changed that and the part below it, the ribbon. Got nothing passing the fuse when tested with a meter while holding down...
  2. CC Owners Club
    The boot lock only works with the auto key fob, or with the small release button on the drivers door, the lock on the lid which is the VW badge does not work, any suggestions? Thanks
  3. Touareg New To Forum / Frequently Asked Questions
    Proximity lock not responding on front passenger door. It unlocks but doesn’t lock when pressed. All other doors works well.Any suggestions are appreciated.
  4. Passat Owners Club
    Is anyone else having issues connecting carplay? Mine works....when it wants to. Often says "connection failed" or "phone is lock" Not sure what's happening. The bluetooth connection works fine, although I prefer the carplay option. Please help.
  5. EOS Owners Club
    Hi all, I recently started having some issue with my 2008 VW EOS - the roof won't go down. When I press the switch the sunroof starts moving, the windows go down and then I get the "system fault" error. If i press it again the sunroof moves all the way back and then I see that error again...
  6. 1975 - 1984 VW Rabbit General Forum
    I have owned a 1981 Caddy diesel for a number of years. I recently, 5000 miles ago, rebuilt and installed a 1.6 turbo diesel engine and 5 speed from a 1983 Jetta. I works absolutely great! I believe it has the original radiator. What would be a better radiator to replace it with. It is not...
  7. Jetta Owners Club
    I inherited a 2008 Jetta. Most all works fine, but the radio display is blank. I can turn it on and listen to the radio (tap on FM), adjust volume via the knob, etc. BUT, the display is completely blank. No text shows at all. I can change channels, etc, but can't see anything else on the...
  8. RABBIT OWNERS CLUB
    Hi , my 07 rabbit has an engine light on and then it sometimes goes off and then it sometime flashes, I smell gas I had plugs replaced as well as the Valvue cover assembly, the car works fine at times and then the light goes. the car sometimes coughs when in third to fourth gear. Im not sure...
  9. GTI MK7 / 2015 and up
    So I have a 2016 GTI, since I’ve had it I’ve had nothing but problems with the push button start. Every time I take it to the dealer I tell them about the issue and they always say, it works good for us. I’ve taken video of me trying to start and turn off the car, some of these are over a minute...
  10. TIGUAN OWNERS CLUB
    My battery recently died and I put the car on a smart charger. The battery received a full charge. When I started the car everything worked but the screen and radio. I tried turning the car on an off again and checked the fuses. The driving console screen still works as do the back up sensors...
  11. GTI New To The Forum / Frequently Asked Questions
    Hi , I am new to this forum, I have a 2004 golf 1.9 TDi , wipers not working. I am trying to find out the correct way to test the motor, I have 3 wires, I have a perminant feed 12volts ?, I have an earth wire? The 3rd wire, comes from the Body control module and is spliced to a rain sensor if...
  12. Classic VW Beetle / Bug Forum
    My son and I just put in a new pair of 7" Halo LED headlights in a '73 Beetle. Problem is, the highbeams are stuck in the on position. If I put just 1 of the old headlights back in, the dimmer switch works and BOTH headlights function as expected, including the 1 LED light. If I put both LEDs...
  13. Golf MK6 / 2009 -2014
    I have a 2013 Golf TDI. When I purchased it, the fod lights were removed. I purchased OEM fog lights and installed them. The OEM wires were already there since they were previously installed. They will not turn on. The fuses are all good, the switch works. not sure what else to look for. anybody...
  14. Wheels / Tires / Brakes / Suspension
    worked on austin-healeys for over 40 years and never encountered a problem like i have with my granddaughters 71 VW. adjusted brakes and flushed old brake fluid. during test drive realized i was only getting rear brakes. figured bad master cylinder and got new one, bench bled it and bolted it...
  15. CC Newbs / CC FAQs
    Recently purchased a 2010 CC with std trans. It had 63,000 miles. Really enjoy the car. I replaced the vw radio with a Chinese nav head from Ebay running android. Works well (enough). Unfortunately it came with only one key. To get another from the dealer would cost ~$400 (key and...
  16. 1975 - 1984 VW Rabbit General Forum
    <p> Upgraded to 5spd in my 1976 Gas Rabbit. Both 020. Clutch doesn’t disengage. Finger intact on clutch arm shaft. Return spring works. Do I need a longer pushrod? Did I install the pressure disc inside out? Hope to avoid dropping the trans again. Thanks</p>
  17. VW CC Technical Forum
    Hi All, Wondering if anyone can share any wisdom on the above title! My 2009 CC, out of the blue, now believes the boot lid is open when it is not, meaning my camera will not open. I know it is a common problem for boot to not open either manually or with the key but that all works fine...
  18. Golf MK2 / 1983-1992
    Hello everyone, I have a fantastic example of this car for sale. It has come over from the Netherlands (so left hand drive) and had just one owner before me. It was garaged for 31 years before the couple upgraded. Everything on this car works and it's such a nice experience to drive it. I do...
  19. GTI New To The Forum / Frequently Asked Questions
    Hey all! Potential new owner here. I'm currently driving a 13 fusion with a few upgrades and looking to add a 2003 gti. Timing belt, clutch, coil packs and water pump has been fixed already. Has about 160000 klm on her. My question is, is there anything I should keep my eye out for that...
  20. Passat B5 Forums
    I just purchased one for $1200. It has a auto transmission. The timing belt was just changed. Here are some problems I have found so far: > A/C works but the heater doesn't(what could be the cause?) > It smells like its burning oil(Any idea why?) > It has a crack in the windshield(not sure...
Top